Graveren

Graveren met behulp van een laser is niet alleen heel precies, maar ook ontzettend veelzijdig! Of je nu een persoonlijk cadeau wilt maken of professionele gravures nodig hebt voor je bedrijf, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met onze expertise en hoogwaardige laserapparatuur kunnen we graveren op materialen als hout, leer, metaal en glas, met een verbluffend resultaat. Laat ons jouw ideeën omzetten in prachtige, unieke gravures die een leven lang meegaan.
Vraag een offerte aan


Ben je op zoek naar een gepersonaliseerde borrelplank? Scrol dan nog even verder voor meer informatie!

Borrelplanken

Bij ons ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een unieke gepersonaliseerde borrelplank. We hebben jarenlange ervaring met het graveren van borrelplanken in verschillende vormen en maten. Omdat we zo vaak deze klus klaren, kunnen we zonder offerte de kosten voor je berekenen. 
€5,95

Borrelplank 20 cm

Deze rechthoekige houten plank met afmetingen van 20 cm is de ideale basis voor jouw borrelavonden. En het beste van alles? De prijs is inclusief gravering. 
€10,20

Borrelplank 30 cm

Deze rechthoekige houten plank met afmetingen van 30 cm is de ideale basis voor jouw borrelavonden. En het beste van alles? De prijs is inclusief gravering. 
€15,75

Borrelplank 49 cm

Deze rechthoekige houten plank met afmetingen van 49 cm is de ideale basis voor jouw borrelavonden. En het beste van alles? De prijs is inclusief gravering. 
€20,75

Borrelplank 59 cm

Deze rechthoekige houten plank met afmetingen van 59cm is de ideale basis voor jouw borrelavonden. En het beste van alles? De prijs is inclusief gravering. 
€24,50

Borrelplank 69 cm

Deze rechthoekige houten plank met afmetingen van 69 cm is de ideale basis voor jouw borrelavonden. En het beste van alles? De prijs is inclusief gravering. 
€34,10

Borrelplank rond 45 cm

Deze ronde houten plank met een diameter van 45 cm is de ideale basis voor jouw borrelavonden. En het beste van alles? De prijs is inclusief gravering. 
Banner borrelplanken

Skyline van een dorp of stad 

Skyline borrelplank Den Bosch

€ 5,95 - €24,50 

Borrelplank met skyline van een dorp of stad

Maak van jouw borrelmoment een unieke ervaring met een gepersonaliseerde borrelplank! Kies jouw favoriete stad of dorp en wij graveren de skyline op de plank. Bedrijven kunnen zelfs hun eigen gebouw in het ontwerp verwerken. Voor slechts €20,- maken wij het skyline ontwerp en heb je een origineel pronkstuk voor elke gelegenheid.

Gepersonaliseerde borrelplanken

Bij ons zijn borrelplanken een ware hit en dat is niet zo gek! Het is ideaal voor in je winkel, als relatiegeschenk of als kerstpakket. Heb je al een ontwerp wat zo op de plank gegraveerd kan worden? Dan betaal je alleen de prijs per plank en instelkosten. Wil je graag een skyline of dorp op de borrelplank gegraveerd hebben? Dan betaal je eenmalig €20,- voor het maken van het ontwerp. Wil je graag dat wij een speciaal ontwerp voor je maken, check dan even het kopje 'design' op onze tarieven pagina. 

Heb je vragen? Wil je een offerte opvragen?