Tarieven & Werkwijze

Bij Laser Concepts hanteren we graag een open en eerlijke communicatie over onze tarieven, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Omdat elk project uniek is, stellen wij altijd een op maat gemaakte offerte op. Toch zijn er enkele vaste kosten die bij elk project terugkomen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en wij denken graag met je mee!

Vaste kosten

Instelkosten

Wij willen elke opdracht met dezelfde zorg en precisie uitvoeren. Daarom rekenen we een vast bedrag van € 15,00,- ex. btw voor elke nieuwe opdracht. Maar we waarderen onze trouwe klanten en daarom hanteren we bij herhaalopdrachten een speciaal tarief van € 7,50 ex. btw. Zo ben je altijd verzekerd van de beste service en kwaliteit. Deze kosten dekken het instellen van de machine, het invoeren van de materialen en het klaarmaken van de digitale bestanden.

Design

Heb je een geweldig idee maar ontbreekt het je aan digitale skills? Geen paniek! Bij Laser Concepts helpen wij jou graag met het ontwerpen van jouw project. Onze creatieve breinen staan voor je klaar en werken tegen een uurtarief van € 65,- ex. btw. Zo maken we samen van jouw idee werkelijkheid.

Verwerking

Bij Laser Concepts bewerken wij verschillende materialen met onze BRM lasermachine. Onze tarieven zijn transparant en gebaseerd op €1,- ex. btw. per minuut dat de laser draait. Voor metaalbewerking rekenen wij een kleine fee bovenop vanwege het gebruik van Cermark spray. Voor grote opdrachten bieden wij staffelkortingen aan. Zo ben je altijd verzekerd van een scherpe prijs!

Verzending

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten de keuze hebben in verzendopties die bij hun wensen en behoeften passen. Daarom versturen wij standaard via postNL, maar bieden wij ook koeriersdiensten aan op aanvraag. En voor degenen die in de buurt zijn, zijn jullie meer dan welkom om jullie opdracht op te komen halen in ons gezellige Bokhoven.

Materiaal

Bij Laser Concepts denken wij graag met je mee over de materialen die het beste bij jouw opdracht passen. Of je nu kiest uit ons uitgebreide assortiment of zelf materiaal aanlevert, wij zorgen altijd voor de beste kwaliteit. Mis je iets in ons aanbod? Geen probleem, wij gaan graag voor je op zoek! Check ook onze materialen pagina voor een handig overzicht van onze mogelijkheden.

Heb je vragen? Wil je een offerte opvragen?